Objectbeveiliging

Vroeg of laat krijgt u te maken met inbraak of diefstal. Met objectbeveiliging van Power Protection kunt u diefstal voorkomen.

Neem contact op
Dag en nacht bereikbaar
Gekeurd bedrijf
Vrijblijvend beveiligingsplan
Gecertificeerde diensthonden

Vroeg of laat krijgt u te maken met inbraak of diefstal. Met objectbeveiliging van Power Protection kunt u diefstal voorkomen. Wij zorgen dat uw bezoekers, werknemers en uw terrein veilig is. Power Protection beschikt over goedopgeleide objectbeveiligers die flexibel ingezet kunnen worden. Onze medewerkers komen als eerste in contact met uw bezoekers. Door hun professionele uitstraling zijn zij het visitekaartje voor u en een aanvulling op uw bedrijf.

Bij objectbeveiliging kan het gaan om het beveiligen van terreinen, gebouwen of specifieke voorwerpen. Objectbeveiliging kan op elke moment van de dag belangrijk zijn. Of het nu ’s avonds, ’s nachts of overdag is. Het is belangrijk om toezicht te houden op goederen, leveranciers en bezoekers van uw organisatie.

De werkzaamheden worden uitgevoerd aan de hand van concrete werkinstructies die op het object aanwezig zijn. Onze beveiligers brengen hierbij alle risico’s in kaart. De specifieke wensen van de cliënt nemen wij mee in het beveiligingsproces. De werkzaamheden die wij uitvoeren zijn: bezoekersregistratie, administratieve werkzaamheden en lopen van controlerondes, brandrondes en sluitrondes.