Referenties

Hieronder leest u waarom Power Protection voor u de juiste keuze is.

Neem contact op
Dag en nacht bereikbaar
Gekeurd bedrijf
Vrijblijvend beveiligingsplan
Gecertificeerde diensthonden

Sonsbeek

+

Sonsbeek 2008: Grandeur

“Sonsbeek 2008: Grandeur”, de 10e editie van deze legendarische tentoonstelling, zet de traditie voort met een “state of the art” van de eigentijdse beeldende kunst.
Daarbij zoekt deze Sonsbeek nadrukkelijk naar betrokkenheid van het publiek bij kunst die meer wil zijn dan kunst voor de kunstwereld.

De beveiliging van dit evenement is compleet, van opslag, processie tot tentoonstelling, verzorgd door “Power Protection” en haar medewerkers.

Mode Biënnale

+

Het centrum van Arnhem werd vanaf 6 juni 2009 voor een maand lang letterlijk gevormd door de kern van de derde editie van Arnhem Mode Biënnale.
SHAPE was het verbindende thema van het grootste culturele mode-event ter wereld.
Op vrijdag 5 juni 2009 is de Arnhem Mode Biennale werelds grootste mode evenement op spectaculaire wijze geopend door Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Máxima.

Dit jaar deden ruim tachtig modelabels mee waaronder Lanvin, Raf Simons, Hussein Chalayan, Jil Sander, Rick Owens, Martin Margiela en Viktor & Rolf.

Honderdvijftig kledingstukken maakten in Arnhem duidelijk wat SHAPE betekent en waarom ‘vorm’ actueel is in de mode.

Een spraakmakende tentoonstelling, nevenexposities, lezingen, shows en een magazine gaven inzicht in SHAPE.

Een brede culturele invalshoek maakte deze derde biënnale voor iedereen interessant en toegankelijk.

Power Protection heeft ook hier de beveiliging vanaf de eerste opbouw tot de laatste afbouw , zowel binnen de Eusebius kerk als buiten op het plein,met veel plezier verzorgd voor de Arnhem Mode Biennale.